Links

Aan de linkerzijde ziet u een menu met verschillende handige of leuke links. In het overzichtje hieronder staat wat meer informatie over waar de link u naartoe brengt.

NGF Handicap Hier kan de speelsterkte van alle bij de NGF geregistreerde personen opgezocht worden
    Committed to Familie  Een geïntegreerde aanpak voor ouders met kinderen, oftewel Committed to Familie, is een logische en noodzakelijke stap om deze doelgroep meer en beter te betrekken bij de golfvereniging.
    Committed to Senioren Het doel van Committed to Senioren is golfers in de leeftijd vanaf 50 jaar d.m.v. groepslessen en aandacht voor het fysieke gestel, te stimuleren om vaker, beter en dus met meer plezier te golfen. Kernbegrippen hierbij zijn sociaal, gezond en fit!
    Committed to Jeugd Golf als breedtesport stimuleren en meer kinderen de golfsport laten beoefenen door clubs een goed jeugdprogramma te bieden.