Welkom op de jeugdsite van Golfclub Almkreek

Via deze weg proberen we jullie op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen en activiteiten voor en door de jeugd.

We informeren jullie over wedstrijden en andere jeugdactiviteiten. Ook proberen we melding te maken van behaalde resultaten door onze jeugdleden. Hiervoor is het ook leuk als jullie zelf input leveren in de vorm van wedstrijdverslagen, leuke voorvallen die je meemaakt of andere bijdragen.

Jeugdabonnementen 2015

Klik hier voor informatie over de jeugd abonnementen en tarieven voor 2015.

Klik hier voor de concept Jeugd jaarplanning voor 2015. Eind januari 2015 is de definitieve jeugdplanning bekend.

Jeugdstappenplan

Bij Almkreek werken we voor de beginnende jeugd tot 14 jaar met het NGF Jeugdstappenplan. Dit doen we om voor ouders en jeugd beter inzicht te geven hoe het staat met de golfvaardigheid, aan de hand van het taslabel is te zien op welk niveau de jeugdspeler tot 14 jaar zit.  Klik hier voor het jeugdstappenplan voor Almkreek

Vragen aan de jeugdcommissie? Mail naar: almkreek@gmail.com

Niet alle jeugdpagina's zijn zichtbaar als je niet ingelogd bent. Log in om alles te kunnen zien! Klik HIER om in te loggen.