Welkom op de jeugdsite van Golfclub Almkreek

Via deze weg proberen we jullie op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen en activiteiten voor en door de jeugd.

We informeren jullie over wedstrijden en buitenclubse activiteiten. Ook proberen we melding te maken van behaalde resultaten door onze jeugdleden. Hiervoor is het ook leuk als jullie zelf input leveren in de vorm van wedstrijdverslagen, leuke voorvallen die je meemaakt of andere bijdragen.

Heb je een leuke site gezien? Doe je mee met een Facebook of Hyves groep die je wilt delen? Zullen we een chat forum of een paar blogs online zetten? Laat het ons weten!!!

Je kunt deze mailen naar jeugd@golfclubalmkreek.nl.

Niet alle jeugdpagina's zijn zichtbaar als je niet ingelogd bent. Log in om alles te kunnen zien! Klik HIER om in te loggen.

Op 10 Oktober heeft een ouderavond plaatsgevonden. Kijk bij "nieuws" (aan de linkerkant van je scherm), om de gegeven presentatie en een kort verslagje te lezen